martes, 4 de junio de 2013

LES SESSIONS DE PSICOMOTRICITAT

Qui no ha sentit al seu fill/a dir amb entusiasme : - "  Avui em toca psico"

PER QUÈ ELS AGRADA TANT ALS INFANTS LA PSICO ?
Perquè respon a les seves necessitats de moviment, d'autonomia, de superació de les pors i dels reptes presents a la sala o que ells es marquen.

QUÈ TROBEN EN AQUESTA SALA?



 - Un espai sensorio-motor preparat per botar, escalar, patinar, rodolar , passar ponts adeqüat a les seves habilitat, protegit i amb adults que reconeixen els seus esforços , que els acompanyen en les seves conquestes i les valoren amb la mirada i amb les paraules .























 - Un espai de joc simbòlic : A on es fan casetes i juguen com si fossin la mare, el pare, el fill, el bebé, el moixet...A on es fan castells i juguen a princeses, cavallers. A on es fan avions, trens ,vaixells, cotxes. I a on es representen situacions viscudes com la cavalgata dels Reis, el conte de Sant Jordi,....

 





 




- El temps de la representació .
 Després del temps de joc es dedica el reste de la sessió a representar allò a què han jugat. Aquesta es fa dibuixant, construint .








A psico també treballam per conèixer el nostre cos i el control d'aquest : Preparam el cos per a l'acció amb exercicis d' escalfament i per retrobar la calma amb exercicis de relaxació.



1 comentario:

  1. Que divertido!! muy buen trabajo por parte de la maestra :)

    ResponderEliminar