miércoles, 22 de mayo de 2013

PROJECTE DELS CARAGOLS A L'AULA DE 3 ANYS

Els alumnes de l’aula de 3 anys estam duent a terme un interessant projecte sobre els caragols des de fa dues setmanes.

Tot va començar quan un de nosaltres va portar a l’aula un caragol que havia trobat a casa. El vam observar entre tots i van ser moltes les preguntes que ens van sorgir al respecte les quals, poc a poc, anam aclarint gràcies a tot allò que esbrinem amb la nostra mestra. Però, a més d’aquestes converses, hem après molt més gràcies als llibres. Un dia vam pujar a la biblioteca del centre i no sabeu la de coses interessants que hi havia sobre els caragols.
Les nostres famílies també van participant en aquest projecte, ja que els vam escriure una carta perquè ens ajudessin a buscar i portar coses sobre aquests animalets tan curiosos. Hem après una cançó molt divertida d’un caragol, ens han portat una capseta de fusta amb un caragol de metall molt guapa, un poema, ferratines per acolorir, caragols de jugueta i esperam més coses! Aquí podeu veure les feinetes que anam fent gràcies a tot això:



Però a més de fer feina, tenim dins l’aula una caragolera amb caragols de veritat que anam cuidant i els donam de menjar amb les fulles que agafam del nostre hortet. Així, els podem observar per aprendre més d’ells sempre que volem.





Aquesta setmana inclús, ens han contat un conte sobre un caragol molt curiós: “El Caragol i l’Herba de Poliol” que ens ha agradat molt.



I això només és el principi!

1 comentario: